Kontrollerende prøve

Ring og hør nærmere eller bestil tid med det samme: Tlf: 20682619


GENERHVERV DIT KØREKORT - bestå første gang !!!


Står du i den uheldige situation, at du skal til en kontrollerende køreprøve, er det bedst at få teoriundervisning i en køreskole.  Her er der personlig undervisning af en kvinde. Der vil være stor sandsynlighed for at bestå første gang. Tro nu IKKE du selv kan klare det hele foran computeren. Man kan ikke læse sig til alt!!! Der er høj beståelse efter nogle gange teori. Du er velkommen både i Rønnede og Vordingborg, det koster ikke ekstra.


Hvis du vil være "sikker" på at bestå første gang, kom endelig til teori !!! Har du fået en betinget frakendelse SKAL du bestå teorien første gang, ellers inddrager politiet dit kørekort efter teoriprøven, og du får ikke et midlertidigt med dig. Altså du har ikke længere noget kørekort, og vil først få et nyt kørekort igen, når selve den praktiske køreprøve også er bestået. (Har du flere kategorier, skal teoriprøven bestås senest 2. gang og den praktiske 2. gang for at bibeholde alle kategorierne. Ellers skal det hele erhverves på ny!!!!)


Køb evt. en teoribog i køreskolen. Du kan også købe en kode med internet adgang i 4 mdr. til prøver og teori i forbindelse med teoriundervisning og generhvervelsen af kørekortet.

Selve køreprøven, gør vi dig klar til, når du har bestået teoriprøven.


Pris: Kr. 4.500,00 (Dækker fri teori (max. 12 mdr.), 2 køretimer á 45 min. samt opvarmning og leje af bil til praktisk prøve).

Derudover betales et prøvegebyr til politi kr. 890,00.  Vælger du at  lade køreskolen gå i borgerservice med dine papirer koster det 210,00 kr. ekstra.


KØRSELSFORBUD / SÆRLIG KØREUNDERVISNING (gælder hvis  det første kørekort er under 3 år)


Pris kr. 6.600,00 + prøvegebyr kr. 890,00   - (prisen dækker lovpakke kr. 5.700,00 + prøvedagen kr. 900,00). Du skal deltage i teori 8 gange samt køre på vej 8 lektioner.  Du skal bestå en teori og praktisk prøve, før du igen har kørekort. 


VHK= Vejledende helbredsmæssig  køretest. Dette er,  hvis din læge har vurderet, at du skal til en køretest, for at beholde dit kørekort. Køretimer koster i denne forbindelse for 45 min. kr. 500,00 pr. lektion. På selve dagen, hvor køretesten finder sted koster det kr. 1.000,00, da der mindst vil går 2 timer ialt i skolevognen. Dette er inkl. opvarmning, før køretesten finder sted.

Nyheder

Der er nye priser for generhverv/kontroll. køreprøver.


Nyttig info

VHK= Køretest (efter lægetjek). Priser for denne ydelse er kr. 500,00 for 45 min. kørsel.  Køreskolen er medlem af

Dansk Kørelærer Union.

Mariannes Køreskole Rypevej 5, 4683 Rønnede Tlf: 20682619 / 56720248 Email: info@mariannes-koereskole.dk