Profil


Kategori B, Førstegangserhververe + Kontrollerende prøve + Kørselsforbud/Særlig køreundervisning + Rutinetimer + Glatbanekursus


Køreskolen har nu eksisteret i 22 år. Mange foretrækker en kvinde som kørelærer, måske pga  tålmodighed med den enkelte. I teorilokalet får du en personlig undervisning, som de fleste foretrækker og får mest ud af (ikke computerundervisning). 


I denne køreskole undervises der altid af den samme kørelærer uanset om du har teori, er på banen eller har køretimer i skolevognen. Teorilokalet finder du på Rypevej 5, Rønnede - tæt på busholdeplads.


Her kan du få RÅD TIL KØREKORT - og blive en god bilist i trafikken. Du kan også opnå rabatter i køreskolen!!! Enten ved at betale hele lovpakken på een gang, eller hvis du består færdselsstyrelsens teoriprøve 1. gang med 0 fejl, så får du en gratis køretime af din køreskole oveni til en værdi af kr. 550,00.


Der tages hensyn (så vidt muligt) til den enkelte elev mht. indlæring. Når der planlægges køretimer, kan det være svært at opfylde alles ønsker på holdet. Du skal derfor forvente lidt fravær i din skole, da man skal følge en undervisningsplan, og alle elever på holdet skal nå at køre 2 x 45 min. hver uge i en periode.


VW Golf Sportsvan er bilerne, der bruges til øvelseskørsel, som er dejlig nem at køre i. Køreskolen har nu også Automat gear. Så du kan vælge, hvad der passer dig bedst.


Køretimer starter og slutter i Rønnede.


Køreskolen har teori undevisning enten mandage eller onsdage.

Nyttig info

Køreskolen kan nu også tilbyde kørelektioner med Automat gear. Køreskolen er medlem af Dansk Kørelærer Union.