Profil


Kategori B, Førstegangserhververe + Kontrollerende prøve + Kørselsforbud/Særlig køreundervisning + Rutinetimer + Glatbanekursus


Køreskolen har eksisteret i 21 år. Mange foretrækker en kvinde som kørelærer, pga. stor tålmodighed med den enkelte. I teorilokalet får du en personlig undervisning, som de fleste får mest ud af. Især hvis du er ordblind eller bare har svært ved at læse og forstå.   


Din køreskole har 2 teorilokaler, hvor der altid undervises af den samme kørelærer. Du skal bare vælge, hvor det passer dig at gå til teori.  Det ene lokale ligger i Badstuegade 7, Vordingborg - lige i centrum tæt på Ny Borgerservice og ikke langt fra skolerne. Det andet lokale finder du på Rypevej 5, Rønnede - tæt på busholdeplads.


RÅD TIL KØREKORT! Her kan du få "råd" til kørekort, og blive en god bilist i trafikken. Du kan også opnå rabat i køreskolen!!! Enten ved at betale hele lovpakken på een gang, eller hvis du består politiets teoriprøve 1. gang med 0 fejl, får du en gratis køretime af din køreskole oveni, værdi kr. 495,00.


Der tages stort hensyn til den enkelte elev både mht. indlæring samt planlægning af kørsel, så man IKKE skal holde fri mere end højst nødvendigt, for at tage køretimer. Men det kan være svært at undgå  fravær i din skole, da man skal følge en undervisningsplan, og alle elever på holdet skal nå at køre hver uge.


Golf Sportsvan VW er bilen der bruges til øvelseskørsel, som er dejlig nem at køre i.


- Vordingborg elever starter og slutter køretimer ved skolen eller borgerservice.


-  Rønnede elever starter og slutter køretimer ved køreskolen i Rønnede.


Nyheder

Du må starte ca. 3 mdr. før du fylder 17 år under særlige vilkår.


Nyttig info

Køreskolen er kendt for en god beståelseprocent. Køreskolen er medlem af Dansk Kørelærer Union.