Nyheder


Køreskolen holder sommerferie uge 28 og 29

 Nye priser pr. 1. maj 2021


Marianne´s Køreskole har eksisteret i 20 år, og ført mange søde elever til køreprøve. Du kan  få rabat i køreskolen på to måder!!! Enten ved at bestå (hos politiet) TEORIPRØVEN 1. GANG MED 0 FEJL, og derved få en  gratis  køretime,  værdi kr. 495,00, eller ved at betale det fulde beløb senest  2. gang til teori og derved opnå den største rabat .


Der er altid små hold i denne køreskole, så alle kan følge med. Det er der mange, der sætter stor pris på. Der tages hensyn til den enkelte elev, så vidt muligt, når der aftales køretimer. Men da alle på holdet skal nå at køre hver uge, kan det være svært ikke at få fravær i din skole. Der lægges vægt på en særlig personlig undervisning.


Når du forbereder dig hjemme, kan du anvende den gode teoribog, som køreskolen anvender, eller anvende en kode til login, så hele teorien kan blive oplæst med billeder og lyd til en pris á 200,00 kr. Især til dem som har lidt svært ved at læse og koncentrere sig, kan dette være en god løsning. De fleste har en computer med Internet adgang, som der kræves for den slags træning. Dagens lektie gennemgåes derefter i køreskolen på den valgte ugedag.» Læs mere

Nyheder


Køreskolen holder sommerferie i uge 28 og 29Nyttig info

Køreskolen er kendt for en høj beståelsesprocent.  Køreskolen er medlem af Dansk Kørelærer Union.